fredag 10 oktober 2014

Jobbig dag men glada besked

Så hände det igen det där j-kla blodtrycket.... I morse var det dags på pendeln till jobbet igen.. Idag kom jag till Lisebegs stationen sen blev det tidvis svart. Lyckades ta mig av och fick vilat en stund på en bänk. Hatar verkligen när det händer. Hela dagen har varit tung men jag har lyckats ta mig igen dagen på jobbet. Hann med några ärenden på vägen till pendel men men. Den där viktiga saken att handla hade jag helt förträngt... Imorgon är det ju makens födelsedag och jag lyckades helt glömma av det😪😪😪.
Har stressat runt för allt till Wilmas barnkalas imorgon så det fanns inte utrymme för mer i mitt huvud.. Får bli en försenad present sen, han får få frukost på sängen till att börja med imorgon. 

Idag kom äntligen det där brevet, brevet som innehöll ett mycket viktigt besked om mitt liv!! Något som hängt över mig sedan jag var på kontrollen. Denna gången var det positiva besked, du har inte bröstcancer! Vilket underbart brev att få en fredag!! Mina tankar går dock ut till alla dom som just nu får sitt besked eller genomgår sin behandling ❤️❤️


torsdag 9 oktober 2014

Prinsessan fyller 5 år

Idag fyller våran prinsessa 5 år. Tänk vad tiden går fort.

Vi väckte henne imorse med sång och paket! En mycket glad flicka gick iväg till dagis med kex som hon skulle bjuda sina kompisar på idag!! 


fredag 3 oktober 2014

Kaffekvinnan

Denna fina har jag vunnit via en Instagram tävling hos Rosaprinsessa


Kolla in på rosaprinsessa.se eller sök upp henne på Instagram @rosaprinsessa