onsdag 17 september 2014

Ekorrhjulet

Det snurrar på med en farlig fart.. Vardagen är här, hösten smyger fram. Fantastiskt fina dagar med sol och värme. Dagarna flyger förbi. Jobb, Skola, innebandyträning, gymnastik, läxor...

Försöker hinna med allt annat runt omkring också. Borde kanske städa lite oftare😉..
Mina barn är det viktigaste, kanske ibland för viktiga. Har insett att jag kan inte flänga fram och tillbaka. Kan inte vara med på allt. Kroppen och framför allt mitt huvud säger stopp!! 
Känner att jag måste lyssna mer på signalerna. Allt för att det inte ska bli ett stopp rätt in i väggen. 

Veckodagarna kommer begränsas till bara måsten, tack olov har vi insett att vi föräldrar kan dela på körningarna, så det blir inte så många turer fram och tillbaka till innebandyträningen. Tusen tack för det. För här hemma finns ju en liten tjej som håller på att bli stor.  

Helgerna kommer vara fyllda med matcher, cuper och så klart gymnastik. Visst kan man inte alltid vara med utan ibland får man prioritera. Men vi har ju valt att låta Linus hålla på med en sport och då får vi föräldrar ställa upp på det. Sen har vi äntligen hittat något till Wilma också. 

Så säger jag nej till ett kalas, en träff eller annat så är det inte för att jag inte vill träffa dig/er utan för att jag måste prioritera mig själv. Hoppas ni har förståelse för det.