tisdag 29 januari 2013

Vattenkoppor

Så var det dags, i lördags fick Wilma sina första små prickar. Det har sedan spridit sig på kroppen, mest på ryggen och i huvudet. Hon sover väl så där men annars går det bra.

Linus var ju sjuk förra vecka så det blir väl så där mycket jobb just nu.
Michael har varit hemma i 2 dagar och jag får vara hemma resten av veckan.
Känns inte som man kommer igång på jobbet förrän det är dags att vara hemma. Precis så här hade vi det första året på dagis med Wilma. Jaja, barnens hälsa är viktig och den prioriteras högst här hemma.

Wilma fick lite målarfärg och en duk att måla på av en kollegas dotter så morgon blir det att måla en tavla på Wilmas vis

onsdag 16 januari 2013

Snygg, enkel och bra pris


Denna finns på H&M, till det enkla priset 199:-kr. Just nu finns det en kod som ger 10 % oxå :)

Finns i många fina färgertisdag 15 januari 2013

Egen tid

Nu gäller det att passa på, snart börjar golfsäsongen och då finns det inte mycket tid över för egentid, eller ja det beror väl på.

Fram tills dess så bokar jag in tisdag och torsdag för egentid, i form av träning. Måste komma igång och just dessa dagarna finns det pass som funkar för mig. Så nu j-klar...lördag 12 januari 2013

Utsikten från där jag är nu

Ligger på soffan och vilar min fot.
Har haft problem en längre tid och sjukvårdsupplysningen trodde det var hälsporre. Ipren och hälfotskudde är inköpta. Var bättre igår men idag fick jag ont igen efter stegande i en hård trappa i en idrottshall. Tyvärr förlust för Linus men han såg lika glad ut än då..

Jaja, tar en dag i taget.