söndag 30 december 2012

Summering av 2012

Året började med en utmaning där både jag och maken satte ett mål för 2012. 3 månader med LCHF resulterade i 4 kg viktnedgång. Tyvärr kände jag att det inte var något för mig, tröttnade på ägg och är tyvärr inte så förtjust i alla mat..ganska kräsen av mig.

Sen rullade månaderna förbi, en sommar som regnade bort men ett lyckat 60 års kalas för mormor blev det mitt i sommaren. I augusti kom våran andra lilla prinsessa till världen, Frida och Johan fick sin lilla Junie lite tidigare än beräknat men allt gick så bra..

Vi fick ny STOR lägenhet och flyttade in helgen innan Michael drog till Spanien för lite golf. Vi överraskade honom med ett stort kalas när han efter många om och men kom hem.

Wilma har fyllt 3 och är en liten tjej med en mycket bestämd vilja. Linus har haft en tuff höst med kaos i skolan på många olika sätt men vi hoppas att 2013 blir ett bättre år.

Vinnaren i vår utmaning blev tillslut Michael som lyckats gå ner till sitt mål och kanske lite till, trots att han fuskat så får jag väl ge mig och ge honom massor av beröm för sitt lyckade resultat.

Själv blev det tillslut 4,5 kg ner i år för min del, lyckades inte ta mig i mål men känner mig ändå som en vinnare.
Har antagit Camillas utmaning med 100 besök på gymmet under 2013.

2013 ska bli ett år då kanske sätter mig själv före vissa andra i familjen några fler gånger än vad jag tidigare gjort.

Imorgon är det dags för den årliga nyårs middagen hos mamma, med våra kära vänner Henrik och Nina.

söndag 16 december 2012

Nappometer

Idag har Wilma lämnat alla sina nappar på Liseberg.Wilma och Junietisdag 11 december 2012

Mys

Sitter och har en fantastisk kväll med mina kära vänner från förr, så kul vi haft i våra unga år och så roligt vi kommer ha framöver. Ser fram emot nästa Ullareds tur

måndag 10 december 2012

Bytt upp mig

Skulle ju inte men så blev det. En IPhone5 blev det. Massor av saker skall laddas ner, telefonbok kopieras mm...

fredag 7 december 2012

söndag 2 december 2012

Underbar familj

Så underbart att ha en stor familj. Visst blir det lite bråk och gnabb mellan kusinerna men tänk så roligt dom kommer ha under kommande år.

Längtar redan efter nästa stora tillställning som är kalkonmiddagen. Önskar dock att pappa fortfarande fanns med oss. Sen att allt var som förr mellan mig och min älskade storebror. Undra om det någonsin kommer bli så....

lördag 1 december 2012

Linus 9 år


Tänk för nu nästan exakt 9 år sedan blev jag mamma till denna underbara lilla prins.