söndag 30 september 2012

Soffan

Published with Blogger-droid v2.0.6

Nya soffan

Published with Blogger-droid v2.0.6

fredag 28 september 2012

Packa, packa och packa

Ja, det är väl det som står på schemat den kommande veckan.
Nästa helg blir det äntligen flytt.

Vi har förmånen att få nya tapeter i vardagsrummet, hallen där nere och barnens rum. Nya golv i köket och i hallen där nere. Detta gör ju att vi inte kan börja småflytta något som jag tänkt under veckan då dom nu håller på för fullt med lägenheten.

Men jag har ju snälla systrar och respektive som är snälla och hjälper oss med flytten.

Tyvärr är det inte helt felfritt att flytta utan just nu har vi moment 22 då vi inte kan flytta vår telefon, bredband och tv pga att tidigare hyresgästen inte sagt upp detta. Och till saken hör ju att hon inte går att få tag på, enligt fastighetsskötaren har hon lämnat lägenheten bara över en natt.

Så ni kan ju förstå hur Michael tar detta.. vilken tur att han åker bort i 5 dagar precis efter flyttlasset har kommit på plats i nya lägenheten.

måndag 24 september 2012

Vi tar inga mer samtal idag!!!!

Hur i hela friden skall man då kunna boka en tid.
Idag fick Michael hämta hem Wilma igen då hon inte ville äta på dagis och sedan bara låg och grät i soffan pga magont. Hon har hamnat i en ond cirkel just nu. Stackarn äter nästan ingenting just nu utan bara små små portioner eller ja nästan ingenting. Vi försöker med att som vi vet hon brukar äta men tyvärr.
Idag har Michael handlat laktosfria produkter och sedan hoppas jag att vi får en tid snart på barnmottagningen.

söndag 23 september 2012

1 vecka kvar

Sen har vi nycklarna till vår nya lägenhet. Skall bli så skönt att få utrymme. Har inte börjat packa ännu utan det får bli till helgen. Vi har egentligen 2 veckor på oss men då Michael åker bort i en vecka så har vi nog kommit på plats med sakern innan dess.

Sen kommer allt det roliga med att få saker på plats:)

tisdag 18 september 2012

Rymdtema

På Wilmas dagis håller just nu på med ett rymdtema. Jätte spännande. Så nu skall maskeraden som hålls i oktober/november ha ett rymdtema.

Får spana efter något glittrigt till Wilma. Kanske ett diadem med glitterbollar på med en silvrig klänning kanske... Eller?

lördag 15 september 2012

fredag 14 september 2012

Monster Jam 2012

Imorgon är det äntligen dags. Linus har längtat och jag tror lill kusinen ser fram emot morgondagen. Hoppas bara tt vi får uppehåll. Skull träffa en härlig kollega från Gbg kontoret som också skall gå.

onsdag 12 september 2012

Vab

Har varit hemma med Wilma i 2 dagar nu. Hon har klagat på magont så idag blev det en tur till doktorn. Men som tur var ingen fara på taket. Tror att hon håller sig lite för länge nu när vi håller på att sluta med blöja. Hon är jätteduktig och visst blir det lite mera tvätt men äsch vi har ju tvättmaskin.

Nu vilar hon lite så nu skall jag njuta av nya Amelia och en kopp kaffe

måndag 10 september 2012

Utmaningen vecka 6

Glöm nu inte att kolla i veckans utmaning hos Camilla. Tror att detta är bra övningar för min rygg.

söndag 9 september 2012

Grrr

Det finns få saker som kan göra mig så arg men när jag ser och vet hur ledsen man är så blir jag så j-kla arg.

Önskar så att denna eländiga historia kunde ta slut. Att vi kan bli hela igen, för det saknas något stort i mitt liv. Någon jag själv inte valt bort.

Att man för stunden kan säga dumma saker och göra saker förhastat men som oftast kan fixas så undrar jag ifall vi någonsin får ordning på det.
Att man väljer bort dom som är sig kärast kan jag inte förstå, att man utsätter den som varit sitt störst stöd för så mycket ont är för mig obegripligt. Att man med gott samvete låter andra betala för sin misstag och slarv kan inte vara rätt.

Nu närmar det sig....

Den efterlängtade flytten. Skall bli så härligt att få massor av utrymme och framför allt ett kök. Nu kan man ju tro att vi inte haft det men det har vi ju fast ett genomgångs kök som varit förfärligt. Nu blir det ett kök där vi kan äta frukost, lunch och middag i lugn och ro. Inga apparater som stör oss.

Det ska bli så roligt att få göra i ordning barnens rum och i resten av lägenheten.

Idag har Wilma och jag varit hemma lite själva medans pojkarna i familjen varit ute och farit.
Vi har myst och lekt en hel del. Fast när jag bad om en liten puss så damen minsann att det tar vi en annan dag. Undra om hon hört någon annan säga det :)

Försök inte förstå mig,älska mig bara: Tävling!!

Försök inte förstå mig,älska mig bara: Tävling!!: I samarbete med Macadamia har jag fått den stora äran att lotta ut detta exklusivt paket! I paketet ingår shampo, balsam, olja, kam och ...

tisdag 4 september 2012

Älskar min stora härlig familj

När jag var liten eller ja yngre så var jag ganska trött på att hålla reda på alla i den här stora familjen.

Men nu skulle jag inte kunna vara utom dom.

Finns nog inget jag inte skulle göra för dom. Och jag vet att dom alla finns där för mig med.

måndag 3 september 2012

Ny vecka

Hoppas dagarna fort och att det snart är 1 oktober. Längtar efter att få flytta, kunna inreda något nytt och framför allt få ett större hem.

Haft en härlig helg med många härliga skratt och återblickar på hur vi hade det för typ snart 20 år sedan.
Tänk vad tiden har gått fort.